Fără soluții pentru cetățeni, cei din PAS i-au trimis pe moldoveni să se vaccineze în România

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate îndeamnă cetățenii moldoveni să meargă să se vaccineze în România. Aceasta, se vede că, este unica soluție pe care o...

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate îndeamnă cetățenii moldoveni să meargă să se vaccineze în România. Aceasta, se vede că, este unica soluție pe care o pot oferi cetățenilor țării, aliații președintei Maia Sandu, transmite breakingnews.md cu referire la telegraph.md.

„Slavă Domnului avem un stat vecin, România, care se ține de cuvânt. Cei care aveți cetățenia română, accesați vă rog platforma română de vaccinare și mergeți și vă puneți vaccinul în țara vecină”, a declarat Vladimir Bolea, deputat PAS, în cadrul unei emisiuni radiofonice de la TRM.

Menționăm că președinta țării Maia Sandu a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că mecanismul pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate trebuie pornit cât mai urgent.

Asta în pofida numărului mare de infectări și decese înregistrate în Republica Moldova la ziua de azi, bilanțul cazurilor de infectare cu COVID-19 în Moldova astăzi fiind de 228 370.

În același timp tot ea, președinta țării, a atras atenția zilele trecute că, potrivit prognozelor, perioada actuală, precum și luna aprilie, este cea mai periculoasă din punct de vedere al răspândirii virusului.

In this article