Fadei Nagacevschi, propus la funcția de viceprimar, nu a fost susținut în CMC de către consilieri

Candidatul la funcția de viceprimar, Fadei Nagacevschi, nu a fost susținut în CMC de către consilieri. Primarul general Ion Ceban a prevăzut acest lucru, menționând că în afara...

Candidatul la funcția de viceprimar, Fadei Nagacevschi, nu a fost susținut în CMC de către consilieri. Primarul general Ion Ceban a prevăzut acest lucru, menționând că în afara ședinței mulți dintre cei care au votat contrat, și-au exprimat inițiativa de susținere, însă conjectura politică este alta.

Potrivit regulamentului, candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată.

„Am încrederea că D Nagacevschi va reuși și va face față tuturor provocărilor, deoarece primăria este împrimul rând cetățenul și apărarea drepturilor locuitorilor și a orașului Chișinău. Am înaintat candidatura sa pentru aprecierile și competențele profesionale și manageriale în domeniul juridic, pe care le-a demonstrat în funcțiile deținute anterior. Sunt sigur că va face o bună echipă cu juriștii primăriei, cu care în ultima perioadă am reușit să întoarcem municipalității, terenuri, clădiri și încăperi care au fost anterior înstrăinate”, a declarat Ceban.

Edilul afirmă că vrea ca echipa să lucreze profesionist pentru acest oraș iar experiența de care dispune Fadei Nagacevschi ara fi un plus valoare.

 

„Activitatea Primăriei Chișinău nu este despre declarații politice, despre dispute și divergențe, este despre oameni și despre viitorul prosper al acestui oraș. Iar această responsabilitate și-a asumat-o și Fadei Nagacevschi”, a conchis Ceban.

Edilul a mai punctat că este nevoie în continuare de politici, de proiecte și de decizii care vor sta la baza dezvoltării Capitalei.

In this article