Exponent al Platformei DA către un deputat PAS: „Hai că ești tare ipocrit!” „PAS să-și închidă ferma de trolli”

Jurnalista Angela Aramă, tot ea și consilier al fracțiunii parlamentare Platforma DA, l-a numit ipocrit pe deputatul PAS, Radu Marian. Și asta după ce Marian a acuzat-o pe...

Jurnalista Angela Aramă, tot ea și consilier al fracțiunii parlamentare Platforma DA, l-a numit ipocrit pe deputatul PAS, Radu Marian. Și asta după ce Marian a acuzat-o pe Angela Aramă că ar distribui falsuri pe Facebook, transmite breakingnews.md cu referire la sinteza.org.

În postarea ei, jurnalista a menționat că PAS ar avea o înțelegere obscură cu Partidul ȘOR și PSRM, iar echipa Maiei Sandu nu dorește să-și asume responsabilități pentru a nu-i afecta ratingul.

„Fiți pregătiți pentru un hate inimaginabil pe FB, toți cei care ați dorit să avem guvern plenipotențiar pentru a lupta cu pandemia. Veți fi linșați – deja am văzut atacurile, s-au pregătit din timp. Pace vouă și putere!”, a scris Angela Aramă.
Radu Marian, deputat PAS, a scris un comentariu precum că exponenții Platformei DA ar distribui falsuri.

„Radu Marian încetează te rog să apari din neant la postările mele sau ale unor colegi tocmai atunci când se activează și trolăraia voastră. Nu te supăra, dar știi bine că nu sunt falsuri. Iar cât despre parteneriat – hai că ești tare ipocrit! Chiar mă ia râsul! PAS a demonstrat că nu poate fi un partener de încredere nici cu maica precista, mi-te cu Platforma DA!”, se spune în replica Angelei Aramă pentru deputatul PAS, Radu Marian.

Schimbul acid de replici a atras și alți internauți. Mai mulți moldoveni au intervenit cu acuzații la adresa PAS precum că ar avea o „mare fermă de trolli”.

„Radu Marian, avem o rugăminte foarte mare către voi, cei din PAS, noi oamenii onești. Închideți fermele trollilor, iar banii economisiți dații în folosul pensionarilor și copiilor orfani.”, se spune într-un comentariu.

Sinteza.ORG amintește că Alexandr Slusari a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că înainte de ședința Legislativului, Igor Grosu s-a apropiat de el (n.r.: Slusari) și i-a spus că PAS nu va vota pentru propriul guvern.

In this article