Explozie mortală în portul Odesa: Cinci morți și cinci răniți

Cinci oameni ar fi fost uciși și alți cinci ar fi fost răniți în urma unei explozii care au avut loc în această dimineață în portul din Odesa....

Cinci oameni ar fi fost uciși și alți cinci ar fi fost răniți în urma unei explozii care au avut loc în această dimineață în portul din Odesa.

Potrivit unor surse neconfirmate, bombardamentul ar fi avut loc în timpul unei ceremonii de decernare a premiilor pentru membrii Forțelor de Operațiuni Speciale ale Ucrainei, la care Zelenski ar fi putut să participe personal.

Tot astăzi, în presa elenă au apărut informații că în orașul port s-ar afla prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis. Ministrul de stat Stavros Papastavrou a informat presa din Grecia că nu s-au înregistrat răniți printre membrii delegației elene în urma exploziei, care s-a produs la o distanță de aproximativ 150 de metri de aceasta. Totuși, oficialii ucraineni și greci nu au confirmat public vizita lui Mitsotakis până la această oră.

Jurnaliștii eleni mai precizează că la momentul exploziei misiunea elenă se îndrepta spre aeroport, de unde urma să plece spre România, la Congresul PPE.

In this article