Evenimentele „Chișinăul Sportiv 2024” și „Orășelul Profesiilor” au fost organizate la cel mai înalt nivel

În weekendul 8-9 iunie curent, în mod tradițional, în municipiul Chișinău au fost organizate o serie de evenimente în aer liber, cele mai importante desfășurându-se sâmbătă, în Parcul...

În weekendul 8-9 iunie curent, în mod tradițional, în municipiul Chișinău au fost organizate o serie de evenimente în aer liber, cele mai importante desfășurându-se sâmbătă, în Parcul „La Izvor”, și anume: „Chișinăul Sportiv 2024”, ediția a II-a, și „Orășelul Profesiilor”.

„În cadrul „Chișinăului Sportiv” au fost prezenți peste 5.000 de copii, plus alte câteva sute, parte a celor peste 15 federații, care au prezentat diferite masterclass-uri. La fel, în „Orășelul Profesiilor”, întreprinderile municipale, împreună cu alte întreprinderi și asociații, au prezentat celor mici diferite profesii, acesta fiind o modalitate prin care ar putea să-și aleagă viitoarea profesie”, a scris Ion Ceban, făcând referire la declarațiile lui Ilie Ceban, din cadrul ședinței serviciilor operative ale Primăriei Capitalei din 10 iunie.

În acest context, Primarul General a subliniat că cele două evenimente au fost organizate de municipalitate la cel mai înalt nivel, trend pe care Primăria Chișinău îl va menține pe durata întregului sezon estival, prin organizarea și a altor evenimente sportive sau cultural-artistice.

Primăria Chișinău susține și promovează sportul, respectiv modul sănătos de viață.

In this article