Eveniment inedit în Capitală: Ceban: „Primul semimaraton al profesiilor juridice va fi organizat duminică”

Duminică, 26 mai, Chișinăul va găzdui primul semimaraton al profesiilor juridice, un eveniment de amploare organizat de Primăria Chișinău și Uniunea Juriștilor din Republica Moldova. Acest semimaraton își...

Duminică, 26 mai, Chișinăul va găzdui primul semimaraton al profesiilor juridice, un eveniment de amploare organizat de Primăria Chișinău și Uniunea Juriștilor din Republica Moldova. Acest semimaraton își propune să devină o tradiție internațională, atrăgând vizitatori și sportivi din diverse colțuri ale lumii.

„Inspirat de succesul din București, unde acest eveniment se desfășoară de mai mulți ani, semimaratonul își propune să devină o tradiție internațională, atrăgând atât vizitatori, cât și sportivi de pretutindeni. Evenimentul va începe la ora 08:00 cu o festivitate de deschidere în Piața Marii Adunări Naționale, urmată de startul cursei la ora 08:30”, a menționat primarul general.

Toți doritorii sunt invitați să se alăture pentru a petrece o dimineață plină de energie și sport, într-o atmosferă prietenoasă.
Semimaratonul nu doar că promovează spiritul de echipă și sănătatea dar va oferi și o platformă de networking pentru profesioniștii din domeniul juridic, fiind o posibilitate pentru toți participanții de a interacționa și de a schimba idei într-un cadru informal.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article