Eugeniu Nichiforciuc: „Dacă Plahotniuc ar fi decis ceva în coaliția parlamentară, lucrurile ar fi mers altfel”

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a spus că lucrurile ar fi mers altfel în coaliția parlamentară, dacă în ea ar fi fost cât de cât implicat fostul lider democrat,...

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a spus că lucrurile ar fi mers altfel în coaliția parlamentară, dacă în ea ar fi fost cât de cât implicat fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, transmite breakingnews.md cu referire la CURENTUL.

În cadrul emisiunii Puterea a Patra, deputatul a spus că ceea ce se întâmplă astăzi în Republica Moldova nu are nici o atribuție cu Vlad Plahotniuc.

„Mă țin aproape de gândul că dacă domnul Plahotniuc ar fi hotărât ceva în „Pro Moldova”, sunt sigur că nu era să plece nici un deputat de acolo. Dacă el ar fi hotărât ceva în coaliția parlamentară, lucrurile ar fi mers altfel. Unde se implica domnul Plahotniuc era ordine și lucrurile mergeau tun. Toți știau ce trebuie să facă, lucrurile erau vizibile. Ceea ce se întâmplă astăzi în Republica Moldova nu are nici o atribuție cu Plahotniuc”, a spus Eugeniu Nichiforciuc.

In this article