Entuziasm și provocări în parcul „Dendrariu”. Tinerii MAN au organizat Park Quest

Duminică, parcul Dendrariu a fost gazda evenimentului PARK QUEST, organizat de Tinerii Mișcării Alternativa Națională (MAN). Evenimentul a adus împreună tineri într-o zi însorită, plină de emoții pozitive....

Duminică, parcul Dendrariu a fost gazda evenimentului PARK QUEST, organizat de Tinerii Mișcării Alternativa Națională (MAN). Evenimentul a adus împreună tineri într-o zi însorită, plină de emoții pozitive.

„Fiecare echipă a primit misiuni atent elaborate, care au necesitat colaborare și ingeniozitate pentru a fi rezolvate”, au declarat organizatorii.
Pe măsură ce fiecare misiune era finalizată, echipele erau ghidate către următoarea locație secretă, unde îi așteptau noi provocări de natură fizică și logică. Acest quest a fost o ocazie excelentă de a promova spiritul de echipă, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor în rândul tinerilor.
„Evenimentul a fost dezvoltat în colaborare cu IQ Games, aducând originalitate provocărilor propuse”, au adăugat tinerii MAN.

Tinerii Mișcării Alternativa Națională mulțumesc tuturor participanților pentru implicare și entuziasm și îi invită pe toți să rămână alături de ei pentru viitoarele activități și inițiative.

In this article