Emoționați până la lacrimi: Copiii din Găgăuzia au început să primească cadouri de la Ilan Șor

Copiii din Găgăuzia primesc cadouri din partea lui Ilan Șor și a echipei sale, în frunte cu bașcanul Evghenia Guțul. Acțiunea are loc în cadrul proiectului „Dorințe de...

Copiii din Găgăuzia primesc cadouri din partea lui Ilan Șor și a echipei sale, în frunte cu bașcanul Evghenia Guțul. Acțiunea are loc în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”, lansat de filantrop, care și-a asumat angajamentul de a îndeplini dorințele fiecărui copil care îi solicită acest lucru prin intermediul scrisorilor expediate.

Surprizele nu se opresc aici. Ilan Șor a discutat personal cu familiile din Găgăuzia care i s-au adresat prin intermediul proiectului.

Echipa politicianului, condusă de bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a vizitat mai multe familii din autonomie, oferind cadouri din partea lui Ilan Șor. Datorită acestei inițiative, a fost posibil ca mai mulți copii să fie fericiți, întărindu-le credința în magie.

„Îndeplinim dorințele prețioase ale copiilor, despre care am aflat grație proiectului shordedmoroz.com, am vrut să le fac o bucurie personală copiilor și părinților acestora. Cu mare bucurie am comunicat cu familiile din Găgăuzia, ale căror vise au devenit realitate. Să vezi bucuria în ochii copiilor este cel mai important lucru pentru echipa noastră. Vom aduce cadouri tuturor celor care mi s-au adresat. Cineva cere ajutor pentru tratament, cineva își dorește o bicicletă, iar altcineva visează la o excursie la OrheiLand. Totul va deveni realitate, nu vă îndoiți de asta!”, a scris politicianul pe rețelele de socializare.

Atât părinții, cât și copiii au fost profund impresionați de darurile primite și că au putut personal să discute cu Ilan Șor. Aceștia au fost emoționați până la lacrimi, menționând că supriza a reușit cu desăvârșire.

Menționăm că filantropul și omul de afaceri Ilan Șor a lansat acest proiect unic în ajunul Anului Nou, având menirea să susțină copiii din Republica Moldova. El a decis să devină pentru ei un adevărat Moș Crăciun, care îndeplinește dorințe și vise. Copiii și părinții lor au putut să plaseze scrisori despre visele lor până pe 5 ianuarie pe site-ul special shordedmoroz.com.

In this article