ELEVII SUNT DE VINĂ! Profesorul din Ocnița recunoaște că a vorbit despre politică la lecții, dar spune că a fost provocat (VIDEO)

Boris Cușnir, profesorul din Ocnița, care în timpul orelor de educația fizică a fost filmat că făcea campanie electorală în favoarea Maiei Sandu, susține că a fost provocat...

Boris Cușnir, profesorul din Ocnița, care în timpul orelor de educația fizică a fost filmat că făcea campanie electorală în favoarea Maiei Sandu, susține că a fost provocat de elevi la o astfel de discuție. Bărbatul apare într-o nouă înregistrare video, în care spune că propaganda politică era, de fapt, lecție de educație civică.

“Eu sunt profesorul vizat într-un filmuleț, care printre altele a fost filmat fără acordul meu, pe ascunse și plasat în spațiul public. (…) Am fost provocat la o discuție legată de viitoarele alegeri prezidențiale. Consider că explicarea poziției civice la elevi este o datorie a fiecărui cetățean”, a spus profesorul.

Totodată, Boris Cușnir și-a cerut scuze în fața bătrânilor pe care i-a numit idioți, pentru că aceștia în ziua alegerilor își îndeplinesc datoria de cetățean al Republicii Moldova.

Amintim că un filmuleț, în care profesorul din Ocnița face campanie în favoarea Maiei Sandu și denigrează PSRM a devenit viral pe internet. Societatea s-a arătat revoltată de limbajul vulgar al dascălului, de faptul că acesta face politică la lecții, dar și pentru că a umilit persoanele în etate.

„Pe mine asta mă enervează, că idioții ăștia de 78-80 și ceva de ani, altfel nu le poți zice, se duc și votează și hotărăsc soarta voastră. Iaca ei hotărăsc soarta voastră pe cel puțin patru ani înainte. Da ăștia, ai voștri, de 18, 19, 20 de ani, în ziua alegerilor, o să iasă la șașlâc”, spune profesorul în discuția cu elevii.

In this article