Edilul capitalei: Curățenia din Chișinău este apreciată și în România

Curățenia din Chișinău, dar și noile proiecte ce au fost realizate în capitala Republicii Moldova sunt apreciate și în România. Edilul Ion Ceban a primit mai multe laude...

Curățenia din Chișinău, dar și noile proiecte ce au fost realizate în capitala Republicii Moldova sunt apreciate și în România. Edilul Ion Ceban a primit mai multe laude de la unii oficiali, într-o vizită avut în țara vecină.

„Săptămâna trecută am fost în România. Am avut mai multe întrevederi cu mai mulți factori de opinie. Am rămas foarte plăcut surprins când mi s-a spus că orașul Chișinău este un oraș foarte amenajat, foarte curat, în raport cu unele orașe din regiune. Mă bucur să aud acest lucru că este rezultatul muncii depuse de cei din teren. Avem foarte mult de muncit în continuare. Vreau să vă asigur că vom depune toate eforturile în acest sens, ca atât cei de acasă, cât și cei de peste hotare să poate să se simtă confortabil aici la Chișinău. Noi ne mândrim cu ceea ce facem, iar din acel puțin bugetar pe care îl avem, vom depune eforturi la maxim și să se schimbă spre bine”, a declarat Ceban:

Edilul spune că iubește orașul în care s-a născut și vrea ca el să se dezvolte în continuare.

In this article