Edilul capitalei: Au început lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial în unele Licee

Vești bune. Au demarat lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial în unele instituții preuniversitare din municipiul Chișinău unde anul trecut primăria a început reabilitarea...

Vești bune. Au demarat lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial în unele instituții preuniversitare din municipiul Chișinău unde anul trecut primăria a început reabilitarea acestora. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Ceban, amenajarea gazonului are loc în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal.
„Este vorba de instituțiile: LT „Mihai Viteazul”, LT „Gaudeamus”, LT „Nicolae Iorga”, LT „George Călinescu”, LT „Nicolae Gogol” și LT „Liviu Deleanu”.

Reabilitarea și modernizarea stadioanelor va contribui la creșterea nivelului ambiental al bazei sportive. Continuitatea acestui proiect prevede și crearea claselor sportive specializate de fotbal și dezvoltarea acestora împreună cu FMF. Respectiv, copiii din școlile participante în proiect vor putea fi înscriși în clase de fotbal chiar în anul de studii ce urmează”, scrie primarul.

Edilul punctează că pentru anul 2021 sunt preconizate lucrări de amplasare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial și pe teritoriul altor instituții preuniversitare din municipiul Chișinău.

In this article