Edilul capitalei a oferit premii de excelență la Cupa deschisă a Primarului municipiului Chișinău la futsal

În cadrul Complexului Sportiv “Futsal ArenaFMF” din comuna Ciorescu, au fost acordate premii câștigătorilor competiției “Cupa deschisă a Primarului municipiului Chișinău la futsal”, organizată cu succes timp de...

În cadrul Complexului Sportiv “Futsal ArenaFMF” din comuna Ciorescu, au fost acordate premii câștigătorilor competiției “Cupa deschisă a Primarului municipiului Chișinău la futsal”, organizată cu succes timp de cinci săptămâni. Evenimentul a adus împreună echipele de futsal din Republica Moldova, oferindu-le oportunitatea de a concura și de a promova spiritul sportiv și fair-play-ul.

Primarul Ion Ceban a felicitat personal echipele învingătoare și le-a înmânat trofeele cu mândrie. El a declarat: “Felicit cu căldură echipele câștigătoare ale competiției: ANP pentru ocuparea primului loc, Cricova pentru locul al doilea și MAIB pentru locul al treilea. De asemenea, am dorit să evidențiez performanțele individuale ale portarului Constantin Jardan de la Cricova și jucătorului Victor Rau de la ANP, care s-au remarcat prin abilitățile lor remarcabile pe teren.”

Primăria municipiului Chișinău are ca obiectiv dezvoltarea sportului în comunitate și promovarea unui stil de viață sănătos. Organizarea competițiilor sportive, fie că sunt organizate direct de Primărie sau în parteneriat cu alte entități, este o expresie a angajamentului ferm al autorităților în susținerea activităților sportive și implicarea comunității în practicarea sportului.

Evenimentele sportive de acest gen reprezintă o modalitate de a încuraja participarea activă a cetățenilor în activități sportive și de a crea o atmosferă prietenoasă și competitivă. Premiile acordate echipei ANP și celorlalte echipe învingătoare reflectă eforturile și dedicarea acestora în a-și atinge obiectivele sportive.

In this article