Edilul capitalei a cerut să se intervină cu reparații la curțile de blocuri, terenuri de joacă pentru copii și instituții de învățământ

Primarul general a cerut responsabililor de la Primărie să se intervină cu reparații la curțile de blocuri, terenuri de joacă pentru copii și instituții de învățământ, în primul...

Primarul general a cerut responsabililor de la Primărie să se intervină cu reparații la curțile de blocuri, terenuri de joacă pentru copii și instituții de învățământ, în primul rând, care au o necesitate stringentă. Solicitarea a fost făcută în această dimineață la ședința Primăriei.

„Mă refer la cele de sport și la cele de joacă, dar am numit cele care prezintă risc. La acelea ar trebui să le vedem inclusiv cu imaginile foto. Ce s-a schimbat în perioada dintre când am fost examinate și până astăzi și. Cum putem interveni? Nu scoatem tot laolaltă. Arătați propunerile care trebuiesc înlăturate, care trebuiesc reparate, care trebuie vopsit, după care să revenim la cel mai mare număr de blocuri, terenuri de joacă și terenuri sportive”, a declarat Ceban.

Responsabilii din cadrul muncipalității afirmă că cu odată cu încălzirea timpului, au fost reluate lucrările extinse de reparație a terenurilor de joacă și fitness din curțile de bloc, terenurile sportive de la instituțiile de învățământ. „Ne propunem săptămâna viitoare să începem reparațiile la blocurile de locuit care le avem în municipiul Chișinău și amenajarea spațiilor publice care le avem în gestiune”, spun aceștia.

In this article