Edilul capitalei a avut o întâlnire de lucru cu ambasadorul Federației Ruse

Mai multe proiecte de dezvoltare a capitalei au fost discutate de primarul general Ion Ceban și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, în cadrul unei întâlniri la...

Mai multe proiecte de dezvoltare a capitalei au fost discutate de primarul general Ion Ceban și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, în cadrul unei întâlniri la primărie.

Ceban spune că dezvoltarea capitalei este un lucru primordial pentru cetățeni. „Am discutat despre mai multe subiecte și proiecte pentru Chișinău pe care le realizăm în comun.

În prezent, Chișinăul are o colaborare frumoasă în diverse domenii cu mai multe regiuni din Federația Rusă, dar și Acorduri semnate între Primăria Chișinău, Preturile Capitalei cu orașe și municipii din Rusia.

Am discutat despre noi proiecte pe care ne propunem să le realizăm pe viitor cu privire la promovarea culturii, schimbul de experiențe în domeniul educației, sănătate, economie, dar și altele”, a declarat Ceban.

Primarul spune că a adus mulțumiri pentru suportul acordat de către specialiștii din Federația Rusă la elaborarea mai multor documente de strategii, prioritare pentru municipiul Chișinău.

In this article