Echipele municipale la datorie: Primăria Chișinău se mobilizează pentru a face față ninsorii și vântului puternic

Echipele serviciilor Primăriei intervin și la această oră pe toate drumurile, trotuarele, căile de acces spre instituțiile sociale, curțile blocurilor și în stații. Drumarii și angajații întreprinderilor municipale...

Echipele serviciilor Primăriei intervin și la această oră pe toate drumurile, trotuarele, căile de acces spre instituțiile sociale, curțile blocurilor și în stații. Drumarii și angajații întreprinderilor municipale au fost în acțiune și pe parcursul nopții.

”Toată noaptea, angajații serviciilor Primăriei Chișinău, alături de reprezentanții preturilor de sector, au fost în teren pentru a interveni la deszăpezirea străzilor capitalei și a drumurilor de acces către suburbii. A fost și este depusă o muncă enormă pentru a se putea circula. Mulțumesc tuturor echipelor aflate la datorie din prima oră când a început intemperia”, a scris Ion Cevan pe rețelele sociale.

Echipele primăriei sunt implicate și în înlăturarea arborilor căzuți în urma vântului puternic. Ieri, angajații de la ”Spații Verzi” au intervenit rapid pentru înlăturarea situațiilor de avariere înregistrate la 26 de adrese.

Autoritățile municipale cheamă repetat conducătorii auto să parcheze autovehiculele doar în locuri de parcare special amenajate și să evite staționarea în apropierea arborilor, iar locuitorilor și oaspeților capitalei – să dea dovadă de vigilență.

In this article