Echipele de muncitori și autospecialele Regiei “Exdrupo” intervin activ în toate sectoarele capitalei și în suburbii

Echipele de muncitori și autospecialele Regiei “Exdrupo” intervin activ în toate sectoarele capitalei și în suburbii. La ora actuală, toate arterele principale din oraș, drumurile de acces către...

Echipele de muncitori și autospecialele Regiei “Exdrupo” intervin activ în toate sectoarele capitalei și în suburbii. La ora actuală, toate arterele principale din oraș, drumurile de acces către suburbii și cele din suburbii au fost deszăpezite, astfel încât circulația mijloacelor de transport în condiții de iarnă este posibilă.

„Astăzi, acțiunile de deszăpezire vor continua cu 22 de unități și aproximativ 70 de muncitori, focalizându-se pe curățarea drumurilor secundare, acceselor în curți și către instituțiile de menire socială, conform rutelor stabilite în oraș. Echipele de drumari ale Exdrupo au fost dislocate în teren de la primele ore cu temperaturi negative, în dimineața de luni, 8 ianuarie, începând cu orele 3:00, când 23 de autospeciale și utilaje au fost antrenate în acțiunile de combatere a poleiului, prin împrăștierea materialului antiderapant”, a declarat șeful Direcției Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache, în cadrul ședinței Primăriei.

Precizăm, pe parcursul zilei, începând cu ora 8:00, la deszăpezirea drumurilor municipale s-a intervenit cu 34 unități și 50 muncitori. În tura de noapte, de la ora 22:00, 45 autospeciale și tehnică și 60 de muncitori au fost dislocați in teren, pentru curățarea părții carosabile și împrăștierea materialului antidearapant.

In this article