Echipa „ȘOR” se reunește la Moscova: pe calea dreptății și prosperității Moldovei

La Moscova s-a desfășurat cea de-a doua reuniune a activului echipei „ȘOR”. Liderul, politicianul și filantropul Ilan Șor a vorbit despre unitatea celor adunați și disponibilitatea lor de...

La Moscova s-a desfășurat cea de-a doua reuniune a activului echipei „ȘOR”. Liderul, politicianul și filantropul Ilan Șor a vorbit despre unitatea celor adunați și disponibilitatea lor de a apăra dreptatea și prosperitatea țării natale. “Astăzi Moldova este un stat capturat, dar împreună putem schimba acest lucru. Când văd ochii oamenilor, sunt sigur de victorie!”, a spus el.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat cele mai importante aspecte ale situației social-politice actuale din Republica Moldova, inclusiv problemele cauzate de acțiunile actualei guvernări și de influențele externe care subminează stabilitatea țării. Șor a subliniat că Moldova trece prin momente dificile, dar și-a exprimat încrederea că, prin eforturi comune, pot fi realizate schimbări semnificative.

Reprezentanții echipei au remarcat contribuția deosebită a lui Ilan Șor la munca constructivă pentru binele țării și dorința de a o dezvolta împreună. “Vreau să îi spun lui Ilan Șor: mulțumesc pentru atenția acordată oamenilor, mulțumesc pentru tot ce face pentru noi și pentru întreaga Moldovă!”, a împărtășit una dintre participante. “Vom încerca să aducem la cunoștința oamenilor că autoritățile ne-au închis toate mijloacele de informare în masă, nu ne-au lăsat nicio informație. Eu vorbesc deschis despre asta, sunt tractoristă cu o pensie de 1400 de lei – de ce ar trebui să-mi fie frică!”, a spus o altă reprezentantă a echipei “ȘOR”.

Unul dintre subiectele cheie a fost cooperarea cu Uniunea Economică Eurasiatică, ca un pas spre redresarea economică și consolidarea independenței Moldovei. Șor și-a exprimat opinia că parteneriatul cu UEEA ar putea oferi țării beneficii economice și ar putea deveni o alternativă la alianța militară pe care insistă partidul de guvernământ PAS.

In this article