Echipa MAN își va menține facilitățile sociale. Ion Ceban: Transportul public va rămâne gratuit pentru pensionari și elevii claselor primare și pentru alte categorii stabilite anterior

În pofida criticilor unor oponenți, echipa MAN va menține facilitățile sociale existente, în special posibilitatea de a călători gratuit în transportul public pentru 18 categorii de persoane, printre...

În pofida criticilor unor oponenți, echipa MAN va menține facilitățile sociale existente, în special posibilitatea de a călători gratuit în transportul public pentru 18 categorii de persoane, printre care pensionari și elevi. Asigurarea a fost făcută de președintele MAN, Ion Ceban.

”Am fost des întrebat dacă va rămâne sau nu transportul gratuit pentru anumite categorii de locuitori. Vreau să fie clar pentru toată lumea. Atât timp cât vom fi în funcție, cât veți alege echipa MAN, toate aceste suporturi sociale vor fi păstrate. Transportul public va rămâne gratuit pentru pensionari, pentru elevii claselor 1-4, pentru toate cele 18 categorii de persoane pe care le-am stabilit anterior, inclusiv persoane cu nevoi speciale”, a precizat liderul MAN, Ion Ceban.

Amintim, la inițiativa echipei conduse de Ion Ceban, din luna iulie 2022, pensionarii, elevii claselor primare și alte 18 categorii de persoane călătoresc gratuit cu transportul public.

In this article