Echipa MAN Alternativa a purtat discuții cu moldovenii, în toată țara

Echipa Partidului Mișcarea Alternativa Națională a dat startul, weekendul trecut, seriei de vizite în teritoriu, membrii săi, mergând în toate raioanele Republicii Moldova, unde au discutat cu cetățenii....

Echipa Partidului Mișcarea Alternativa Națională a dat startul, weekendul trecut, seriei de vizite în teritoriu, membrii săi, mergând în toate raioanele Republicii Moldova, unde au discutat cu cetățenii.

,,Echipa MAN se mărește și vă mulțumim tuturor pentru încredere și discuțiile pe care le-am avut astăzi”, a declarat liderul MAN Alternativa și Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Astfel, sâmbătă și duminică, 20-21 aprilie, membrii formațiunii politice au vizitat atât municipiile și orașele, cât și satele și comunele din țară, având același scop: informarea corectă a oamenilor.

În cadrul întâlnirilor pe care le-au avut cu cetățenii, aceștia au ascultat problemele și grijile moldovenilor, oferindu-le, în context, ziare informative despre cum schimbările realizate în municipiul Chișinău pot deveni, în scurt timp, realitate în toată țara.

Este de admirat faptul că, în ciuda precipitațiilor și a vântului puternic, oamenii au stat de vorbă cu membrii MAN Alternativa, punând zeci de întrebări și, cel mai important, primind răspuns la toate.

Precizăm că, dialogul dintre Partidului Mișcarea Alternativa Națională și cetățenii din satele, orașele și municipiile Republicii Moldova va continua.

Împreună transformăm Chișinău. Împreună transformăm Republica Moldova.

In this article