Echipa Europa: PAS înaintează peste 700 de candidați pentru alegerile din 5 noiembrie

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a lansat cu entuziasm campania electorală pentru alegerile locale generale, eveniment ce a avut loc în pitorescul scuar al Teatrului de Operă și...

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a lansat cu entuziasm campania electorală pentru alegerile locale generale, eveniment ce a avut loc în pitorescul scuar al Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. În cadrul acestui moment semnificativ, PAS a dezvăluit că au fost înaintați peste 700 de candidați pentru funcția de primar, aproximativ 1.200 de candidați pentru funcția de consilier raional și peste 9.000 de candidați pentru funcția de consilier local.

La ceremonie au fost prezenți deputați din fracțiunea parlamentară PAS, înalți funcționari ai Guvernului și Parlamentului, precum și membri și susținători dedicați ai partidului. În cadrul evenimentului au fost proiectate spoturi video în care președintele Maia Sandu și alți lideri prezintă proiecte importante, cum ar fi „Satul european” sau „Satul european expres”.

Președintele PAS, Igor Grosu, a subliniat că echipa PAS reprezintă adevărații europeni și că obiectivul lor principal pentru această toamnă este să câștige alegerile și să inițieze negocierile pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană.

La eveniment, premierul Dorin Recean a menționat că Moldova își propune să aducă Europa acasă până în 2030 și a prezentat un program de modernizare a satelor și orașelor din țară. El a subliniat importanța primarilor europeni și a echipelor PAS pentru implementarea proiectelor de dezvoltare.

Deputatul Lilian Carp, candidatul PAS pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a accentuat nevoia ca Chișinăul să devină un oraș în care fiecare locuitor se simte confortabil și a promis să integreze suburbiile din punct de vedere social, economic și cultural.

In this article