Echipa blocului ” Victorie ” condusă de Ilan Șor oferă ajutor și speranță în 30 de raioane ale țării prin intermediul birourilor de audiență ale cetățenilor

Echipa blocului ” Victorie”, condusă de Ilan Șor, și-a demonstrat încă o dată grija față de cetățeni prin deschiderea  birourilor de audiență ale cetățenilor. Din decembrie 2023, 2...

Echipa blocului ” Victorie”, condusă de Ilan Șor, și-a demonstrat încă o dată grija față de cetățeni prin deschiderea  birourilor de audiență ale cetățenilor.

Din decembrie 2023, 2 428 de persoane și familii din raioanele Cahul, Basarabca, Cantemir, Cimișlia, Ungheni, Călărași, Fălești, Telenești, Șoldănești, Soroca, Florești, Glodeni, Briceni, Rîșcani, Edineț, Ialoveni, Căușeni și alte raioane ale țării au primit ajutor sub formă de produse alimentare și de igienă personală, lemne de foc și electrocasnice, materiale de construcție, lenjerie de pat și alte bunuri. Aceste cifre reflectă eforturile continue ale echipei de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie și de a sprijini comunitățile din întreaga țară.

Fiecare lună aduce cu sine din ce în ce mai multe cereri noi și probleme cu care se confruntă oamenii din diferite regiuni. Aproximativ 140-160 de persoane primesc ajutor în fiecare lună, cu o medie de 5-12 persoane pe zi care vin la fiecare centru de audieță. Echipa blocului “Victorie” este întotdeauna pregătită să ofere sprijin și soluții la aceste probleme pentru a oferi o rază de speranță și ajutor acolo unde este nevoie.

Un exemplu concret al asistenței echipei este proiectul de restaurare a podelei în liceul din satul Goleni din raionul Edineț, în clasa în care studiază copiii din clasa a VI-a. Elevii trebuie să învețe în condiții normale, iar echipa lucrează pentru a crea un mediu școlar confortabil și sigur.

În plus, echipa a răspuns solicitării unui preot din Sîrcova, raionul Râșcani, și a ajutat la amenajarea terenului bisericii locale, sprijinind valorile tradiționale ale comunității.

“Suntem foarte recunoscători pentru tot ceea ce faceți pentru țara noastră și pentru credincioși. Vă mulțumim din suflet pentru că ați răspuns solicitării noastre, am amenajat curtea bisericii cu banchete și statui”, a spus preotul din satul Sîrcova, unde echipa blocului “Victorie” a pus umărul.

Ilan Șor a spus că echipa sa va fi mereu alături de oamenii săraci și ignorați de autorități, iar blocul “Victorie” este o adevărată speranță pentru ei.

“Grija noastră pentru cetățenii și țara noastră este nemărginită. Echipa blocului ”Victorie” va continua să sprijine și să facă schimbări pozitive în viața oamenilor din întreaga țară. În timp ce guvernul PAS distruge și vinde țara bucată cu bucată, fără să ofere ajutor sau să se preocupe de oamenii care trăiesc la limita sărăciei, noi oferim ajutor oamenilor nevoiași. Și vom continua să facem acest lucru din toată inima”, a spus politicianul.

Reghina Apostolova, deputat și membru al echipei lui Ilan Șor, a subliniat importanța acestor eforturi: “Suntem onorați să ajutăm atât de mulți oameni și familii prin intermediul birourilor de audiență a cetățenilor. Analizăm cu atenție fiecare solicitare și încercăm să găsim soluții eficiente. Chiar și oameni foarte respectabili, care s-au dedicat Moldovei și au muncit zeci de ani, crescând mai multe generații și vindecând mii de oameni, sunt ignorați de autorități și trăiesc în condiții groaznice”.

Printre cei care au primit ajutor a fost și o bătrână care și-a petrecut iarna într-o casă fără încălzire. În urma apelului său la birourile de audiență, aceasta a primit un încălzitor electric, care i-a fost foarte util în sezonul rece.

“Vă mulțumesc foarte mult, este foarte greu acum în sezonul rece, pensia mea nu îmi ajunge pentru a cumpăra lemne de foc sau pentru a-mi cumpăra singură un încălzitor, aș rămâne fără niciun leu timp de câteva luni. Singura ieșire pe care am văzut-o, care a fost reală și s-a și întâmplat, a fost să apelez la aceste recepții publice deschise de echipa lui Ilan Mironovici, care m-au ajutat oferindu-mi mâncare și un calorifer electric. Inima mea s-a umplut de bucurie și recunoștință că există oameni care oferă ajutor, care ascultă nevoile celor aflați în dificultate. Dumnezeu să binecuvânteze echipa lui Ilan Șor și pe el însuși. El este un om cu o inimă mare”, a spus femeia cu lacrimi în ochi și recunoștință în suflet.

Echipa lui Ilan Șor nu uită de veteranii țării și le oferă tot felul de ajutoare, inclusiv felicitări de ziua lor.

“De asemenea, încercăm să sprijinim familiile numeroase și pensionarii, inclusiv profesorii, care trăiesc în condiții groaznice, fără încălzire sau cu acoperișuri cu fisuri”, a adăugat Reghina Apostolova.

Reacția comunității nu a întârziat să apară: cetățenii care au primit ajutor sunt emoționați până la lacrimi că mai există oameni cărora le pasă de soarta lor.

“Sunt extrem de recunoscătoare pentru sprijinul acordat de echipa blocului ”Victorie” și de Ilan Șor. Ajutorul lor mi-a schimbat semnificativ viața, nu m-au lăsat să îngheț în casă, de îndată ce m-am adresat lor cu problema mea, m-au ajutat imediat”, a împărtășit unul dintre beneficiari.

“Restaurarea podelei în liceul din satul Golenița este o adevărată binecuvântare pentru noi, elevii. De la 1 septembrie vom putea studia în condiții mai sigure și mai confortabile”, a declarat una dintre eleve.

“Faptul că echipa blocului “Victorie” ne apreciază și ne susține pe noi, veteranii, înseamnă foarte mult pentru fiecare dintre noi. Simțim că suntem respectați”, a povestit veteranul.

Blocul ”Victorie” continuă să fie o sursă de sprijin și solidaritate pentru comunitățile din întreaga țară, demonstrându-și angajamentul față de cetățeni și dorința de a face o diferență în viața persoanelor aflate în nevoie.

In this article