E posibilă o coaliție PSRM-PAS-PPDA-PDM? Vezi ce spune liderul deputaților socialiști

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că la ora actuală în Parlament nu există o majoritate parlamentară, dar nu exclude formarea unei coaliții largi dintre PSRM,...

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că la ora actuală în Parlament nu există o majoritate parlamentară, dar nu exclude formarea unei coaliții largi dintre PSRM, PAS, PPDA și PDM. 

”În politică totul este posibil și în ultima zi este posibil. Dacă e să luăm evenimentele din 2019, ce turnuri poate să fie în politică, câteodată, neașteptate și care nu erau prognozate de niciun analist politic. În repetate rânduri am evocat îndemnul nostru către forțele politice să formăm o coaliție largă care ar reprezenta fracțiunile veridice, mă refer la fracțiunile PAS, Platforma DA, PDM și socialiștii care ar putea forma o coaliție largă și să vină cu un Guvern al înțelegerii naționale, care ar putea să reprezinte o bună parte a populației”, a declarat Furculiță în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Liderul fracțiunii PSRM a mai menționat că la ora actuală Guvernul Ion Chicu nu își va prezenta demisia.

In this article