După ce și-a prezentat noul sediul al Partidului MAN, Ion Ceban a chemat cetățenii la discuții

După ce și-a prezentat noul sediul al Partidului MAN, Ion Ceban a chemat cetățenii la discuții. Doritorii pot să vină pe adresa Petru Movilă, 23/7, unde să stea...

După ce și-a prezentat noul sediul al Partidului MAN, Ion Ceban a chemat cetățenii la discuții. Doritorii pot să vină pe adresa Petru Movilă, 23/7, unde să stea la discuții cu reprezentații MAN.

„Din data de 11 mai, vom începe audiența cetățenilor, mult mai activ aici la sediul Partidului cât și în teritoriul municipiului Chișinău. Mai avem cateva proceduri tehnice.

Primirea cetățenilor pe parcursul zilei la sediul MAN, vor avea consilierii MAN, deputatul Gaic Vartanean, organizațiile de profil, iar după orele de lucru, voi fi alături împreună cu alți colegi de-ai mei”, a declarat Ceban.

„Referitor la Biroul Partidului. Este planificată ședința Consiliului MAN, după sărbătorile de Paști unde vor fi aleși membrii Biroului Național.
Vom decide membrii biroului și câți membri vor face parte din birou, minim sunt 9 membri și nu avem limite. Acum suntem în plin proces de analiză a oamenilor cu care vom participa în Chișinău și suburbii la alegerile locale.

Scopul nostru este un rezultat cât mai bun la alegeri. Avem proiecte multe începute și trebuie să le continuăm, nu lăsăm Chișinăul și suburbiile în mâinile nimănui”, a conchis Ceban.

Amintim că astăzi, Ion Ceban și-a prezentat noul sediu al Partidului Mișcarea Alternativa Națională.

In this article