După ce a citit mai multe studii despre coronavirus, Maia Sandu îi dă dreptate lui Igor Dodon

Liderul PAS, Maia Sandu, a confirmat spusele anterioare ale președintelui Igor Dodon referitoare la coronavirus. Ex-premierul Sandu, după ce a citit mai multe studii despre această infecție, a...

Liderul PAS, Maia Sandu, a confirmat spusele anterioare ale președintelui Igor Dodon referitoare la coronavirus. Ex-premierul Sandu, după ce a citit mai multe studii despre această infecție, a ajuns la concluzia că o treime din oamenii care sunt contaminați cu virusul COVID-19 nu au simptome, dar acești oameni ar putea fi periculoși. Sandu a făcut această afirmație într-o emisiune, miercuri, unde a intrat prin skype de la domiciliu unde s-a autoizolat pentru 14 zile.

Anterior și șeful statului, Igor Dodon a declarat că pot fi și persoane infectate cu COVID-19 care nu prezintă simptomele bolii, ori boala seamănă cu o răceală simplă. Însă acești oameni sunt purtătorii de viruși și prezintă pericol pentru persoanele cu care intră în contact.

În lume, cifra celor confirmați oficial cu coronavirus ajunge la jumătate de million. În Moldova sunt 149 de persoane infectate.

In this article