Duminică, 26 mai, Chișinăul va găzdui „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”

Primarul General al municipiului Chișinău, anunță că, duminică, 26 mai, începând cu ora 09:00, Centrul Capitalei va găzdui un nou festival al sportului și al anduranței, și anume...

Primarul General al municipiului Chișinău, anunță că, duminică, 26 mai, începând cu ora 09:00, Centrul Capitalei va găzdui un nou festival al sportului și al anduranței, și anume „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”.

„Evenimentul din Piața Marii Adunări Naționale este organizat de municipalitate, în parteneriat cu Uniunea Juriștilor din Republica Moldova”, spune edilul.

Programul „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”:

09:00 – Deschiderea evenimentului
09:30 – Start cursele Cros și Semi-Legal Half-Marathon Chisinau
10:30 – Premierea câștigătorilor cursei Cros de către Multisport
11:00 – Start cursele Copiilor pe distanțe de 500 m și 1000 m (în funcție de vârste)
12:15 – Start Cursa Populară (2,5 km)
13:00 – Premierea câștigătorilor Semi și Cursa Populară de către Multisport și Închiderea Evenimentului.

„Semimaratonul își propune să devină o tradiție internațională, atrăgând atât vizitatori, cât și sportivi de pretutindeni. Pe această cale, invit toți doritorii să se alăture pentru a petrece o dimineață plină de energie și sport, într-o atmosferă prietenoasă”, a mai scris Ion Ceban.

Menționăm că, printre sutele de participanți, sportivi amatori sau sportivi profesioniști, se vor număra și 200 de elevi ai școlilor sportive și liceelor din Capitală.

În context, pentru buna desfășurare a „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”, Primarul General, Ion Ceban, amintește că, duminică, între 00:00 – 18:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mihai Viteazul și str. Ismail, inclusiv la traversarea intersecțiilor pe tronsonul nominalizat.

In this article