Două suicide, la nici 24 de ore. Un bărbat din Chișinău și un tânăr din Rezina și-ar fi pus capăt zilelor

Un bărbat de 62 de ani din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la înălțime. Tragedia s-a produs în după-amiaza de 20 februarie, în jurul orei 13.25,...

Un bărbat de 62 de ani din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la înălțime. Tragedia s-a produs în după-amiaza de 20 februarie, în jurul orei 13.25, pe strada Studenților din capitală.

Potrivit poliției,  victima ar căzut de la etajul trei al blocului în care locuia, iar impactul cu solul a fost fatal pentru aceasta. Oamenii legii investighează cazul și urmează să afle ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

Un alt caz tragic s-a produs cu o seară înainte, în satul Țareuca din Rezina. Un tânăr de 33 de ani ar fi fost găsit strangulat în podul casei de către tatăl său.

Părinții victimelor le-ar fi declarat polițiștilor că fiul lor ar fi lucrat toată ziua în gospodărie, iar seara ar fi spus că se duce la prietena lui. În jurul orei 20.00 tânărul a fost găsit fără suflare. Cadavrul victimei a fost transmis la expertize iar oamenii legii din Rezina investighează cazul.

In this article