Două persoane, salvate după ce au căzut în fântâni publice la Strășeni

Două persoane au fost salvate după ce au căzut în fântâni publice în raionul Strășeni. Ambele cazuri au avut loc pe data de 4 iulie 2023. Potrivit IGSU,...

Două persoane au fost salvate după ce au căzut în fântâni publice în raionul Strășeni. Ambele cazuri au avut loc pe data de 4 iulie 2023.

Potrivit IGSU, prima intervenție a salvatorilor a avut loc în dimineața zilei de ieri. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:36.

Conform informațiilor, o femeie de 43 de ani a căzut într-o fântână publică și se afla la o adâncime de 18 metri. Pentru efectuarea lucrărilor de evacuare a persoanei au intervenit salvatorii Unităţii salvatori şi pompieri Strășeni. Angajații IGSU au extras femeia în timp de 20 de minute în stare conștientă, fiind ulterior preluată de medici la Spitalul Raional pentru îngrijiri medicale.

Al doilea caz a avut loc la ora 12:24. Potrivit datelor recepționate, un bărbat a căzut într-o fântână de pe strada Trei Ierarhi, orașul Strășeni. Imediat la fața locului a intervenit o echipă de salvatori, care în scurt timp au reușit extragerea bărbatului din fântână cu adâncimea de 15 metri. Bărbatul în vârstă de 65 de ani era în stare conștientă și a fost preluat de medici la spital pentru îngrijirile necesare.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2023, angajații IGSU au efectuat 14 misiuni de extragere a persoanelor din fântâni.

In this article