Două persoane au avut de suferit în urma unei explozii generată de o butelie de gaz

Două persoane au avut de suferit după ce a avut loc o explozie generată de o butelie de gaz. Cazul s-a produs în dimineața zilei de 8 mai...

Două persoane au avut de suferit după ce a avut loc o explozie generată de o butelie de gaz. Cazul s-a produs în dimineața zilei de 8 mai într-o casă de locuit din localitatea Caracușenii Vechi, raionul Briceni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 8.20. Potrivit primelor informații în urma unei scurgeri de gaze a avut loc un incendiu care a afectat bunurile materiale din interiorul casei. Două persoane, o femeie în vârstă de 34 de ani, dar și o minoră în vârstă de 5 ani au primit arsuri de gradul I-II pe mâini și față.

Acestea au primit îngrijiri fiind preluate la spital în stare stabilă. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au localizat arderea la ora 8:50. În urma intervenției echipelor specializate, incendiul a fost lichidat fără a obține răspândire. Circumstanțele cazului se stabilesc.

În acest context Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndemnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare și să evite exploatarea buteliilor de gaz în propriile locuințe. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

In this article