Două familii s-au bătut între ele din cauza unor albine

Un locuitor din Găgăuzia, cu un topor în mână, a dat buzna în curtea vecinului, cerându-i să iasă și să rezolve lucrurile. Nimeni nu a ieșit din casă,...

Un locuitor din Găgăuzia, cu un topor în mână, a dat buzna în curtea vecinului, cerându-i să iasă și să rezolve lucrurile. Nimeni nu a ieșit din casă, dar la fața locului a fost chemată poliția. Înainte de sosirea echipajului de poliție, săteanul, soția, fiul, fiica și nora lui au ieșit în grădină pentru a vedea dacă stupii de albine au fost deteriorați.

Deja acolo, un vecin și un cunoscut, care, potrivit victimelor, erau în stare de ebrietate, au atacat proprietarul casei și soția acestuia, precum și copiii acestora. În timpul conflictului, s-au auzit în mod repetat limbaj obscen și amenințări de a „împușca pe toată lumea”. Drept urmare, potrivit uneia dintre victime, gazda casei a suferit o fractură a sternului, informează  GagauzInfo.

Motivul agresiunii a fost „alergia la albine” și solicitările de a le scoate din grădină, altfel vor fi „otrăvite”.

Inculpatul a pledat vinovat, precizând că regretă cele întâmplate.

 

 

Instanța a considerat incidentul drept o încălcare a articolului 179 din Codul Penal al Republicii Moldova „Intrarea ilegală la locul de reședință, șederea și șederea ilegală în aceasta fără acordul persoanelor săvârșite cu folosirea violenței și cu amenințarea folosirii acesteia.

In this article