Dorin Recean pleacă la Criuleni: Va avea întrevederi cu agricultorii

Prim-ministrul continuă seria de vizite în teritoriu, inclusiv comunicarea directă cu cetățenii și informarea despre prioritățile Guvernului. Miercuri, șeful Executivului va întreprinde o vizită în raionul Criuleni, în...

Prim-ministrul continuă seria de vizite în teritoriu, inclusiv comunicarea directă cu cetățenii și informarea despre prioritățile Guvernului.

Miercuri, șeful Executivului va întreprinde o vizită în raionul Criuleni, în localitățile Hrusova, Zolonceni, orașul Criuleni și comuna Râșcova.

În centrul raional, șeful Cabinetului de miniștri va avea o întrevedere cu reprezentanții autorităților publice locale și ai serviciilor desconcentrate din regiune. Pe agenda premierului este inclusă vizitarea unui producător de fructe uscate din satul Zolonceni, a unei comunități care promovează agricultura ecologică din comuna Râșcova, dar și examinarea unor proiecte realizate în domeniul agriculturii și organizării evenimentelor.

În după-amiaza zilei de miercuri, după ora 16:00, prim-ministrul va susține declarații de presă care vor fi transmise în direct pe pagina Guvernului.

In this article