Doi ucraineni, înjunghiați la o stație PECO din Cahul

Doi ucraineni au ajuns în stare gravă la spital după ce, în urma unui conflict iscat între mai multe persoane, au fost înjunghiați cu un cuțit. Incidentul a...

Doi ucraineni au ajuns în stare gravă la spital după ce, în urma unui conflict iscat între mai multe persoane, au fost înjunghiați cu un cuțit.

Incidentul a avut loc în noaptea din 30 spre 31 iulie, în jurul orei 01:25, la o stație PECO din localitatea Slobozia Mare, raionul Cahul, susțin sursele PulsMedia.md, transmite breakingnews.md.

Este vorba despre doi tineri de 19 și, respectiv, 20 de ani, originari din orașul Reni, Ucraina, care noaptea, la o stație PECO din Slobozia Mare, s-au luat la ceartă cu un grup de localnici, aflați la terasă.

Cearta dintre cele două grupuri de persoane a degenerat într-o bătaie, în urma căreia un localnic în vârstă de 32 de ani le-a aplicat cu cuțitul mai multe lovituri celor doi ucraineni, în abdomen și în regiunea gâtului, după care a fugit de la fața locului.

Victimele au fost transportate la Spitalul Raional Cahul, unde au fost internate în Secția de reanimare, în stare gravă, dar stabilă.

Totodată, este de menționat că angajații IP Cahul au pornit o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și locul aflării făptașului, cu ulterioara reținere a sa.

In this article