Doi membri ai unui grup infracțional din Chișinău și Ceadâr-Lunga – condamnați la 10 ani închisoare, după ce au fost ridicate peste patru kilograme de marijuana

Procurorii PCCOCS, Oficiul „Sud” au obținut condamnarea în instanța de judecată, la 10 ani închisoare, a altor doi membri ai unui grup criminal organizat, după ce de la...

Procurorii PCCOCS, Oficiul „Sud” au obținut condamnarea în instanța de judecată, la 10 ani închisoare, a altor doi membri ai unui grup criminal organizat, după ce de la grup au fost ridicate peste patru kilograme de marijuana, precum și drog de tip PVP. 

O parte din acestea au fost ridicate din automobilele învinuiților, altă parte a fost ridicată dintr-un ascunziș de la etajul tehnic al unui bloc de locuit al inculpatului cu vârsta de 36 de ani din Chișinău, iar cea mai mare parte – mai mulți saci din politelenă cu marijuana – din podul casei surorii învinuitului cu rol de lider din Ceadâr-Lunga, cu vârsta de 46 de ani.

Astfel, chișinăuianul cumpăra drogurile de la inculpatul de la sud, prin intermediul altor membri ai grupului criminal organizat, anterior condamnați, printre care un tată și un fiu, din Ceadâr-Lunga. Ulterior, acesta comunica pe internet cu clienții prin folosirea aplicațiilor Telegram, Viber și Whatsapp, în vederea vânzării drogurilor, la preț majorat.

Prin urmare, Judecătoria Cahul i-a condamnat pe ambii la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 10 ani, iar până la rămânerea definitivă a sentinței, aceștia beneficiază de prezumția nevinovăției.

In this article