Doi funcționari publici ar fi fost bătuți de edilul localității

Directorul grădiniței din Pepeni și secretarul Consiliului ar fi ajuns la spital după ce ar fi fost agresați de către primarul localității. Potrivit unui filmuleț de pe rețelele...

Directorul grădiniței din Pepeni și secretarul Consiliului ar fi ajuns la spital după ce ar fi fost agresați de către primarul localității.

Potrivit unui filmuleț de pe rețelele de socializare, postat de Oleg Rotaru, principalul contracandidat al lui Oleg Cernei, actualul primar din Pepeni, la alegerile locale din toamnă, două persoane cu funcții publice din comuna Pepeni, raionul Sângerei, ar fi fost preluate de ambulanță și internate în spital în urma „presiunilor și intimidarilor din partea noului primar”.

„Schimbări spre bine în comună Pepeni sunt în toi după ce în urma presiunilor și intimidarilor din partea noului primar, două persoane au fost luate cu salvarea și internate la spital. Secretara consiliului, Maria Ursu, și directoarea grădiniței Manoilă Larisa în urma abuzurilor, intimidarilor și presiunilor au ajuns internate în spital. Este o situație critica la nivel de instituții subordonate Primariei”, spune Oleg Rotaru.

In this article