Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul unei femei

Corpurile îngheţate a doi bebeluşi au fost găsite într-un congelator din casa unei femei din sud-estul Franţei, au anunţat surse judiciare, relatează Digi24.r0. „Faptele sunt de natură penală”, a...

Corpurile îngheţate a doi bebeluşi au fost găsite într-un congelator din casa unei femei din sud-estul Franţei, au anunţat surse judiciare, relatează Digi24.r0.

„Faptele sunt de natură penală”, a declarat procuroarea din Carpentras Hélčne Mourges, explicând că descoperirea a avut loc după ce un bărbat a sunat la jandarmerie, pe 30 noiembrie şi a dat detalii despre acest caz.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, care are domiciliul în localitatea Bédoin, a fost arestată.

Aceasta a fost examinată între timp şi de un psiholog şi de un psihiatru, a spus procuroarea, care a adăugat că nu poate da detalii despre concluziile trase de specialişti.

Potrivit acesteia, în această etapă a anchetei este imposibil de precizat vârsta sau sexul bebeluşilor găsiţi îngheţaţi precum şi eventuale legături ale acestora cu femeia aflată în arestul poliţiei.

„Au fost prelevate probe” pentru a afla mai multe despre cei doi copii şi „ne va spune mai mult autopsia”, a adăugat procuroarea.

Autopsia va avea loc astăzi, 5 decembrie.

In this article