Doi bărbați din Găgăuzia cercetați penal pentru răpirea unui microbuz Mercedes Sprinter în Chișinău

Doi bărbați, cu vârstele de 31 și 38 de ani, originari din Găgăuzia, sunt cercetați penal după ce au răpit un microbuz de model Mercedes Sprinter, care era...

Doi bărbați, cu vârstele de 31 și 38 de ani, originari din Găgăuzia, sunt cercetați penal după ce au răpit un microbuz de model Mercedes Sprinter, care era parcat pe strada Bulgară din Capitală.

Potrivit oamenilor legii, infracțiunea ar fi fost comisă pe timp de noapte. Bărbații au pătruns în mijlocul de transport prin acces liber, proprietarul lăsându-l descuiat.

Prin urmare, bănuiții au condus microbuzul până în Găgăuzia, unde i-au schimbat plăcuțele de înmatriculare. Cu toate acestea, la scurt timp, indivizii au fost stopați de polițiștii de patrulare din Ceadâr-Lunga, care, în timpul verificărilor, au constatat că microbuzul este furat și au sesizat polițiștii Capitalei.

Bărbații au fost arestați pentru 30 de zile, iar mijlocul de transport a fost întors proprietarului.

Anterior, bănuiții au fost judecați pentru furt și tâlhărie. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare de până la trei ani.

In this article