Doi bărbați depistați cu droguri de ofițerii INSP

Azi dimineață, polițiștii INSP, au observat la intersecția străzilor Ismail cu Dimitrie Cantemir, doi bărbați, care aveau comportament caracteristic consumatorilor de droguri. Asupra lor, inspectorii de patrulare au...

Azi dimineață, polițiștii INSP, au observat la intersecția străzilor Ismail cu Dimitrie Cantemir, doi bărbați, care aveau comportament caracteristic consumatorilor de droguri.
Asupra lor, inspectorii de patrulare au depistat mai multe pliculețe cu substanțe asemănătoare drogurilor. Fiind conduși la Inspectoratul de poliție Centru, în urma identificării s-a stabilit că bărbații de 29 și 32 sunt originari din raioanele Criuleni și Călărași. Aceștia urmează a fi sancționați conform Codului contravențional cu amendă de la 1500 la 3000 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 72 de ore.
Inspectoratul Național de Securitate Publică îndeamnă repetat cetățenii care observă în stradă persoane cu comportament suspect sau care comit ilegalități, să sune la numărul 112.
In this article