Dodon: PAS a încălcat legea de nenumărate ori în această campanie electorală. Au folosit la greu resursele administrative

Am văzut și vedem implicarea factorului extern în campania pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), iar acest lucru este ilegal. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM,...

Am văzut și vedem implicarea factorului extern în campania pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), iar acest lucru este ilegal. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unui briefing de presă.

“Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a avut o campanie corectă, în conformitate cu legislația electorală. Nu am agresat pe nimeni. Pe când cei din dreapta ne-au vandalizat sediile, au atacat oamenii, au distrus materialele de agitație. Agresivitatea este una din caracteristicile partidelor de dreapta, în frunte cu PAS.

Sunt și multe alte încălcări făcute de PAS: utilizarea resurselor administrative. Maia Sandu direct s-a implicat în campanie, mergând prin raioane. În campania electorală din 2019, când era președinte de țară, CEC mi-a interzis să merg în raioane. Am văzut și vedem implicarea factorului extern în campania PAS: ambasadori străini, oficiali din UE. Agitație electorală în favoarea PAS a făcută chiar și Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților din România”, a declarat Igor Dodon.

In this article