Dodon: Mă bucur că toți acei care au stat în rând au reușit să se vaccineze cu cele 4 mii de doze de Sputnik V

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că se va vaccina cu Sputnik V nu în regim preferențial, nu prin ușa din spate sau la Policlinica Guvernului cum au făcut-o...

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că se va vaccina cu Sputnik V nu în regim preferențial, nu prin ușa din spate sau la Policlinica Guvernului cum au făcut-o majoritatea demnitarilor, ci în rând cu toată lumea.

Liderul socialiștilor a explicat că anume acest lucru l-a făcut, sâmbăta trecută, să amâne imunizarea anti-COVID pentru a oferi șanse tuturor doritorilor să se vaccineze.

”Era foarte simplu să mă vaccinez, treceam fără rând ca al cincilea președinte al Republicii Moldova sau mă duceam în afara țării, cum nu știu cine zbura prin Dubai să se vaccineze. Pe cât este de corect aceasta în raport cu cetățenii. Când am venit sâmbătă dimineața pe la ora șapte și jumătate-opt și am văzut acea coadă, oamenii în vârstă, pensionarii stăteau în acea coadă să se vaccineze cu Sputnik V și eu să trec fără rând? De aceea, am luat decizia întâi îi vaccinăm pe toți și după aceea eu mă vaccinez. Mă bucur că toți acei care au stat în rând au reușit să se vaccineze cu cele 4 mii de doze de Sputnik V”, a spus Dodon.

In this article