Dodon: Eu sunt un politician responsabil, un tată responsabil și un președinte responsabil

Un președinte responsabil este cel, care își îndeplinește promisiunile și care în situații dificile dă dovadă de caracter. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul emisiunii...

Un președinte responsabil este cel, care își îndeplinește promisiunile și care în situații dificile dă dovadă de caracter. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul emisiunii live.

Ce înseamnă Președinte responsabil. Este președintele care face ce spune. Este președintele care în situații dificile dă dovadă de caracter, care are responsabilitate pentru cei care au nevoie de suport social, economic. Dacă o să analizați mandatul meu, o să vedeți că familiile cu nevoi, cu mulți copii, cei care le-a ars casa și mulți alții, i-am ajutat. Câteva sute de mii de oameni, eu nu am rămas indiferent și am ajutat. Fostul premier, a dat dovadă anul trecut de iresponsabilitate. Face doar declarații, show, dar nimic în realitate, nimic claritate, a spus Igor Dodon.

Totodată, Igor Dodon spune că un președinte responsabil trebuie să fie și un cetățean responsabil: „Eu sunt un politician, un tată responsabil și am fost și un președinte responsabil”, a conchis Igor Dodon.

In this article