Dodon: Cetățenii nu vor alegeri parlamentare, oamenii se gândesc cum să depășească fără pierderi criza pandemică

Președintele Igor Dodon susține că cetățenii Republicii Moldova nu vor alegeri parlamentare anticipate. Șeful statului a declarat la NTV Moldova că astăzi cetățenii se gândesc să-și primească la...

Președintele Igor Dodon susține că cetățenii Republicii Moldova nu vor alegeri parlamentare anticipate. Șeful statului a declarat la NTV Moldova că astăzi cetățenii se gândesc să-și primească la timp pensiile și salariile, cum să-și păstreze locul de muncă și cum să depășească fără pierderi criza pandemică.

”Nu cred că majoritatea cetățenilor sunt pentru alegeri parlamentare anticipate. În această criză pandemică, economică să mai avem suplimentar și o criză politică, cred că situația va fi mai dificilă pentru cetățenii simpli, nu vorbesc de partide”, a spus Dodon.

Potrivit președintelui, în condițiile zilei de astăzi cetățenii nu-și doresc jumătate de an de criză politică, fără Guvern și fără majoritate parlamentară.

În opinia lui Dodon, la etapa actuală, cei mai pregătiți de anticipate sunt socialiștii. PSRM  promovează o politică socială pentru oameni și are cea mai consolidată echipă în teritoriu.

Dacă vor decide Maia Sandu, Năstase, Șor, democrații? Dar pe urmă să nu fie mirați de rezultatele alegerilor parlamentare. Noi suntem pregătiți pentru orice scenariu”, a spus președintele.

In this article