Dodon către Sandu: Când o să intrați în funcție, găsiți alte subiecte, mai importante pentru țară, pentru oameni, decât scoaterea gardurilor

Scoaterea gardului de la Președinție presupune cheltuieli de câteva milioane de lei. Despre acest lucru Igor Dodon a vorbit în cadrul emisiunii live. Șeful statului a îndemnat-o pe...

Scoaterea gardului de la Președinție presupune cheltuieli de câteva milioane de lei. Despre acest lucru Igor Dodon a vorbit în cadrul emisiunii live. Șeful statului a îndemnat-o pe Maia Sandu, când va intra în funcție, să rezolve probleme mai importante pentru cetățeni, decât scoaterea gardurilor.

“Văd doar unele idei năstrușnice. Scoaterea gardului. În primul rând, scoaterea gardului presupune cheltuieli de câteva milioane de lei. Dacă scoateți gardul, se duce iarba, totul, trebuie să schimbați arhitectura. Eu vă recomand, stimată doamna Președinte, când o să intrați în funcție, găsiți alte subiecte, mai importante pentru țară, pentru oameni, decât scoaterea gardurilor. Deschideți porțile și lăsați lumea să intre, dacă doriți, dar nu distrugeți”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că președintele ales Maia Sandu a declarat că imediat ce va intra în funcție, va scoate gardul de la Președinție. Partenerii săi politici din Platforma DA deja au criticat inițiativa, numind-o bolșevică.

In this article