Dodon, către oponenți: Nu încercați să manipulați oamenii

Acțiunea organizată astăzi de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu este doar un exemplu de mobilizare, dar și un mesaj dat oponenților politici, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon,...

Acțiunea organizată astăzi de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu este doar un exemplu de mobilizare, dar și un mesaj dat oponenților politici, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în încheierea marșului ”Iubesc Moldova”, la care au participat în jur de 20 de mii de cetățeni din toate raioanele țării.

”Această acțiune este simbolică nu doar pentru mobilizarea noastră, dar este un mesaj foarte clar către oponenții noștri. Nu încercați să manipulați oamenii. Noi vom apăra victoria noastră după 11 iulie”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM le-a mulțumit oamenilor pentru participare la eveniment și i-a asigurat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor le va apăra și în continuare interesele.Liderul PCRM, Vladimir Voronin, i-a chemat pe toți cetățenii să analizeze bine cum vor vota la 11 iulie, pentru că de această decizie va depinde soarta lor și a țării.

In this article