DOC // Primarul de Râșcani va achita amendă de 60 000 lei pentru corupție! Curtea de Apel a menținut parțial decizie primei instanțe

Curtea de Apel Bălți l-a recunoscut pe primarul din Râșcani, Victor Bogatico, vinovat de acte de corupție. Magistrații au menținut decizia primei instanțe, care l-a condamnat la o...

Curtea de Apel Bălți l-a recunoscut pe primarul din Râșcani, Victor Bogatico, vinovat de acte de corupție. Magistrații au menținut decizia primei instanțe, care l-a condamnat la o amendă de 60 de mii de lei pentru trafic de influență. Totodată, Curtea a menținut și decizia de a incasa de la inculpat prejudiciul material de 4000 de dolari SUA și cheltuielile pentru avocați în sumă de 5000 de lei.

Vestea proastă pentru primarul de Râșcani este că judecătorii de la Curtea de Apel Bălți au clasat decizia primei instanțe prin care Victor Bogatico a fost achitat pe mai multe linii de acuzare.

Amintim că primarul de Râșcani, Victor Bogatico, ales pe listele “Partidului Nostru” condus de Renato Usatîi, a fost condamnat pentru trafic de influență, în anul 2018. Potrivit dosarului, Bogatico a estorcat 5000 de dolari de la un cetățean pentru a-i asigura privatizarea unui imobil din orașul Râșcani.

In this article