Directorul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor și-a dat demisia

Serghei Merjan, directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), și-a dat demisia. Până la numirea unui nou director, interimatul funcției va fi exercitat de către Angela...

Serghei Merjan, directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), și-a dat demisia. Până la numirea unui nou director, interimatul funcției va fi exercitat de către Angela Nani.

Comisia economie, buget și finanțe a luat act de cererea de demisie din funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor depusă de Serghei Merjan.

Conform unui comunicat al parlamentului, până la numirea unui nou director general al ANSC interimatul funcției va fi exercitat de către Angela Nani, consilieră pentru soluționarea contestațiilor în cadrul ANSC.

Membrii comisiei au decis prelungirea până pe 6 decembrie anul curent a concursului deschis pentru selectarea candidatului la funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Serghei Merjan a fost numit în funcția de director la ANSC pe 28 octombrie 2021.

Serghei Merjan are studii în domeniul managementului administrației publice, finanțe, audit și contabilitate. Anterior, acesta a activat la Asociația PROMO-LEX, în calitate de expert în achiziții publice, la Banca Mondială și la Agenția de Servicii Publice. De asemenea, Serghei Merjan a fost coordonator de proiecte în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

 

In this article