Dinu Țurcanu: Guvernării PAS îi este frică de capacitatea imensă a Marinei Tauber de a pune presiune pe ei

Marina Tauber este ținută după gratii nu pentru că este vinovată de ceva, ci pentru că guvernării PAS îi este frică de capacitatea imensă a Marinei Tauber, a...

Marina Tauber este ținută după gratii nu pentru că este vinovată de ceva, ci pentru că guvernării PAS îi este frică de capacitatea imensă a Marinei Tauber, a lui Ilan Șor, a Partidului „ȘOR” de pune presiune pe această guvernare. Declarația aparține președintelui raionului Orhei, Dinu Țurcanu, făcută la Judecătoria Ciocana, acolo unde judecătorii urmează să examineze solicitarea avocaților de a o elibera pe Marina Tauber din arest.

„Constatăm că procesul în cazul Marinei Tauber nu are la bază jurisprudența și normele statului de drept, ci se ghidează exclusiv de interese politice. Nu există raționamente juridice în cadrul acestui dosar, iar toate deciziile de până acum nu conțin niciun fundament legal. Singura concluzie pe care o putem face, în aceasta situație, este că Marina Tauber este deținut politic. Guvernării PAS îi este frică de susținerea populară enormă de care se bucură Partidul „ȘOR”. De asta o țin după gratii pe Marina Tauber. Frica lor este singurul argument”, a declarat Dinu Țurcanu.

In this article