Din cei 12 infectați de COVID-19 este și o femeie gravidă. Vezi din ce localități provin pacienții

O femeie însărcinată a fost infectată de COVID-19, după ce a contactat cu soacra, care a revenit din Italia. Informațiile au fost prezentate de către ministrul Sănătății Viorica...

O femeie însărcinată a fost infectată de COVID-19, după ce a contactat cu soacra, care a revenit din Italia. Informațiile au fost prezentate de către ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu în cadrul unei conferințe de presă. Totodată, o altă persoană cu test pozitiv, din numărul total de 12, s-a infectat de la soția, care de asemenea a revenit din Italia.

“Din cei 12 infectați avem 2 cazuri grave, 3 cazuri satisfăcătoare, 7 se află în stare medie. Două persoane se află la Spitalul Clinic Republican. În total avem 12 cazuri confirmate de COVID-19 și 27 de cazuri suspecte”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Astfel, din 12 cazuri de COVID-19 confirmate, două sunt de transmisie locală, restul sunt de import. Totodată, în premieră, autoritățile au anunțat din ce raioane sau municipii provin persoanele infectate: Florești, Chișinău, Basarabeasca, Soroca, Râșcani, Cahul, Hâncești. Medicii cheamă populația să rămână astăzi acasă și să evite locurile publice.

In this article