Din 27 aprilie, Agenția Servicii Publice va relua unele activități. Despre ce este vorba

Din 27 aprilie 2020, Agenția Servicii Publice va presta mai multe servicii, printre care eliberarea certificatelor de căsătorie și a celor de naștere. Anunțul a fost făcut...

Din 27 aprilie 2020, Agenția Servicii Publice va presta mai multe servicii, printre care eliberarea certificatelor de căsătorie și a celor de naștere. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

„Agenția Servicii Publice va avea autorizarea să presteze următoarele servicii:  înmatricularea vehiculului cu regim special, documentarea conducătorilor auto, înregistrarea actului de naștere și a căsătoriei. Au fost mai multe adresări din partea cetățenilor. Agenția va relua activitatea cu respectarea tuturor normelor sanitare-epidemiologice”, a explicat premierul.

Din 19 martie 2020, după ce a fost instituită Starea de Urgență, Agenția Servicii Publice funcționează conform unui regim special și acordă doar servicii de necesitate stringentă: eliberarea buletinului de identitate provizoriu; înregistrarea decesului; serviciile cadastrale, înregistrarea și licențierea unităților de drept.

 

 

In this article