Diaspora o critică pe Sandu pentru că îndeamnă moldovenii din Italia să vină acasă

Valentina Cușnir, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova și reprezentanta diasporei moldovenești, a calificat mesajul PAS că moldovenii au tot dreptul acum să revină acasă, drept un PR...

Valentina Cușnir, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova și reprezentanta diasporei moldovenești, a calificat mesajul PAS că moldovenii au tot dreptul acum să revină acasă, drept un PR ieftin. Despre aceasta Cușnir a scris pe Facebook.

“PR ieftin, Maia! Toată Italia este în carantină! Unde ți-e cea care ne-ai băgat-o pe gât în Diasporă ca să-ți ocupe locul în Parlament?”, a scris Cușnir.

Și alți moldoveni au comentat declarația de astăzi a Maiei Sandu. Cei mai mulți sunt de părerea că lidera PAS vrea ca diaspora să revină acasă și să participe la alegerile prezidențiale. “Lui Sandu îi până … de bătrâni, copii care au mai rămas în Moldova, se apropie alegerile, veniți și votați”, a scris un internaut.

„Nu o faceți pe deșteapta, că nu aveți dreptate. Cel mai corect, să stăm toți unde stăm, pentru a minimiza răspândirea virusului…”, a scris o altă moldoveancă.

Amintim că azi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat lidera PAS, Maia Sandu și deputatul Galina Sajin, moldovenii au fost îndemnați să revină acasă, dacă asta își doresc.

În cadrul conferinței, Sandu și deputatul PAS, Galina Sajin, i-au îndemnat pe

„E un drept al lor să revină la casa lor. Din teama ca să nu fie deportați, acești oameni nu se adresează la autoritățile din țările de reședință”, a spus Galina Sajin.

In this article