Diaspora: Lidera PAS are talentul unic de a transforma orice succes în înfrângere

Exponenții diasporei, cu viziuni unioniste, o iau peste picior pe Maia Sandu, pentru promisiunile sale populiste, știind prea bine că acestea sunt irealizabile, în condițiile în care nu...

Exponenții diasporei, cu viziuni unioniste, o iau peste picior pe Maia Sandu, pentru promisiunile sale populiste, știind prea bine că acestea sunt irealizabile, în condițiile în care nu va avea o majoritate în Parlament. Alexandru Cazacu consideră ironic, într-o postare pe Facebook, că lidera PAS are talentul unic de a transforma orice succes în înfrângere.

“Maia are talentul unic de a transforma orice succes în înfrângere!! Și orice victorie în eșec! Maia nu va da cu oiștea în gard, pentru că ea gardul îl va scoate!

Maia merită să învingă oricum! Cu sau fără Năstase, Filat, Dodon, Usatâi! Pentru că, o doare pentru țară! Pentru că, vrea! Vrea tare! Să schimbe! Va fi greu! Pentru că, e insuportabil de greu să te trezești președinte al unui stat și să înțelegi că nu poți face nimic fără majoritate în Parlament! Poți da medalii! Poți transmite mesaje de Crăciun! Poți merge la Condrița! În rest, nu prea poți schimba multe!”, scrie Alexandru Cazacu.

Acesta este sceptic şi în ceea ce privește posibilitatea declanșării unor alegeri parlamentare anticipate.

“Dar, desigur, cu ajutorul lui Usatâi, poți declanșa anticipate! Deocamdată, nu se știe dacă există vreun mecanism legal pentru declanșarea anticipatelor, dar, parcă asta e o problemă?! Azi, votăm oamenii buni! De luni, se vor găsi soluții!”, scrie, ironic, Alexandru Cazacu.

In this article